Over Binnenplaats

Binnenplaats Beeldmerk SVG RGB wit op donkergroen

Welkom op Binnenplaats

Welkom op Binnenplaats, hét digitale kennisplatform voor en door professionals in het basisonderwijs van Amsterdam en Diemen. Dit is een plek om kennis te delen, professionals en scholen te verbinden, dialoog te faciliteren, handige tools te delen, en boeiende trainingen en lezingen aan te bieden. Hier ontdek je waardevolle content en inspiratie, speciaal voor jou als onderwijsprofessional.

Vijf kernthema’s staan centraal: Gedrag in de klas, Hoogbegaafdheid, Samen naar inclusief onderwijs, Ouders betrokken bij de school en Samenwerken in de wijk.
We blijven actief doorontwikkelen en nieuwe thema’s toevoegen om aan te sluiten bij de steeds veranderende behoeften en uitdagingen in het onderwijs

Waarom de naam Binnenplaats?
De naam symboliseert de vertrouwde omgeving waar we met elkaar samenkomen. Een plek waar ontmoeting en uitwisseling centraal staat. Waar we samen leren, ervaringen delen, uitdagingen bespreken en elkaar inspireren.  Kortom, Binnenplaats is dé ontmoetingsplek voor de professionals in het basisonderwijs in Amsterdam en Diemen.

Back to top