Contact

Inhoudelijke vragen

Heb je inhoudelijke vragen? Stel ze op het forum. Een van je collega’s uit de stad of een expert kan deze dan beantwoorden of met je meedenken.

Vraag over een leerling

Heb je een vraag over een specifieke leerling? Ook deze kun je op het forum stellen. Let er dan wel op dat je geen namen gebruikt en dat de casus niet te herleiden is naar een van je leerlingen.

Vragen over het samenwerkingsverband

Voor algemene informatie over het samenwerkingsverband (SWV) die voor professionals belangrijk is kun je terecht bij het hoofdstuk ‘In ons SWV’ in het menu. Voor ouders staat de informatie op de website van het SWV. Zoek je een specifieke contactpersoon? Die vind je in ons overzicht.

Technische vragen Binnenplaats

Heb je technische vragen over Binnenplaats of kom je ergens niet helemaal uit? Wij helpen je graag op weg. 

Bouw mee

Binnenplaats is een levendige community en blijft voortdurend in ontwikkeling. Jouw bijdrage is voor ons heel waardevol. Heb je een inspirerend praktijkvoorbeeld dat je wilt delen? Misschien wil je een gewaardeerde collega in de schijnwerpers zetten vanwege zijn expertise? Of lijkt het je leuk om een blog te schrijven voor Binnenplaats? Als je essentiële informatie mist of tips hebt om onze community te verbeteren, dan horen we het ook graag.

Back to top